O nama

centarfaktor about image 1

Specijalizirani smo za poslove faktoringa, čime pomažemo našim partnerima u povećanju njihove likvidnosti! Oslobađanjem kapitala koji je zaključan u potraživanjima - fakturama i ne zauzimajući svoje kreditne linije, naši partneri i klijenti mogu eksponencijalno poboljšati svoju poziciju.

Tvrtka

S obzirom da smo uvidjeli na vlastitim primjerima kako financijski sektor ponekad nema najbolje odgovore za specifične financijske potrebe, društvo Centar Faktor d.o.o., nastalo je prvotno kao ideja pružanja podrške ekonomskom, poslovnom i financijskom rastu i održavanju određene razine stabilnosti, prije svega našim partnerima koji su nam ukazali povjerenje.

centarfaktor about image 2
centarfaktor about image 3

Zajedno s našim partnerima i klijentima, ostvarujemo zajednički cilj, kroz planiranje, analizu te donošenje odluka, gdje temelje nalazimo u razumijevanju i poštovanju naših partnera te našem iskustvu i vještinama koje smo prikupljali i usavršavali zajedno kroz godine.

“CF” je na tržištu Republike Hrvatske prisutno 5 godina. Od svojih početaka specijalizirali smo se u otkupu potraživanja; prvotno dospjelih, no od sredine 2013.godine i u nedospjelim potraživanjima odnosno faktoringu, što danas predstavlja i tržišnu usmjerenost društva - otkup nedospjelih potraživanja - faktoring.

Protekom vremena stvorili smo široku bazu partnera i samostalno razvili informatička rješenja.

Iskustvom u otkupu i upravljanju potraživanjima od preko 50 godina, u poziciji smo razumjeti pojedine potrebe i voditi partnera kroz sve zahtjevnije odnose na tržištu, regulatorne propise te primijeniti akumulirano znanje i iskustvo (know-how) za obavljanje djelatnosti otkupa potraživanja - Faktoring.

Faktoring je usluga kojom našim Partnerima i Klijentima omogućujemo prodaju njihovih potraživanja u trenucima kada su im likvidna financijska sredstva najpotrebnija te kada nisu u mogućnosti doći do izvora kratkoročnog financiranja na jednostavan i brz način.

Istražite naše usluge

Upoznajte naš tim

centarfaktor goran kovačić

Kovačić Goran

Član Uprave

Pročitaj više
centarfaktor valentin vičić

Vičić Valentin

Predsjednik Uprave

Pročitaj više

Svjesni smo da veliku ulogu u našem poslovanju ima upravo faktor vremena. Stoga kod stvaranja poslovnog odnosa uvijek nastojimo probleme gledati kao nove izazove te ih u što kraćem mogućem roku riješiti, kako bi klijenti i partneri dobili što brži odgovor i uslugu.

Započnimo suradnju

Voljeli bismo čuti i vas. Slobodno nam se obratite putem kontakt obrasca ili putem telefonskih brojeva u dijelu Kontakti

Kontaktirajte nas